ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ 89 ΑΠΟΦΑΣΗ

Είναι γνωστό ότι η 89/2007 απόφαση του Δ/ντος συμβούλου, κατήργησε την συμμετοχή των εκπροσώπων των εργαζομένων στην επιτροπή αξιολόγησης για την πλήρωση θέσεων που αφορούν τα στελέχη της επιχειρήσεις σε όλες τις στάθμες της ιεραρχίας (ΒΟΚ και κατώτερες).

Παρά τις αντιδράσεις, τις εξώδικες προσκλήσεις μας, για παραβίαση  και καταστρατήγηση σειρά θεσμικών κατοχυρωμένων και νομικά δεσμευτικών για την Διοίκηση της ΔΕΗ διατάξεων και ειδικότερα των ΕΣΣΕ του έτους 1990, οι αρμόδιοι συνεχίζουν να κάνουν αναθέσεις χωρίς την συμμετοχή των εκπροσώπων των εργαζομένων!!!! ΑΡΑΓΕ γιατί λειτουργούν έτσι;

Είναι απλό, για να αποφασίζουν μόνοι τους και να βάζουν όποιους επιθυμούν χωρίς να δίνουν λόγο σε κανένα!!! 

Απίστευτο και όμως αληθινό, αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να προκριθούν οι δικοί μας άνθρωποι, αδιαφορώντας αν υπάρχουν περιπτώσεις που εξοργίζουν την κοινωνία της ΔΕΗ.

Η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ συγκεντρώνει σε καθημερινή βάση στοιχεία για όλες τις περιπτώσεις και θα δράσει συνολικά προασπίζοντας την νομιμότητα των διαδικασιών, αλλά και αποκαλύπτοντας συγχρόνως τους λόγους κατάργησης των επιτροπών αξιολόγησης, ενώ θα προσφύγουμε σε κάθε νόμιμο μέσο για την κατάργηση της 89 απόφασης.

 

Στην παρούσα φάση τίθεται το ερώτημα:

  • Υπάρχουν αναθέσεις, όπου αγνοήθηκαν στοιχεία από τους ατομικούς φακέλους για να επιλεγεί συγκεκριμένος, με αποτέλεσμα να αδικηθούν οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι;

Τέλος εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για αυτή την λειτουργία συγκεκριμένων στελεχών στην ιεραρχία, και καλούμε την Δ/κηση της ΔΕΗ να πάρει θέση.

       Είμαστε αμετακίνητοι και αποφασισμένοι να επιβάλουμε δικαιοσύνη στο χώρο.