ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ

Η κακή οικονομική κατάσταση της επιχείρησης και οι τεράστιες ζημιές (γύρω στα 300 εκατ. ΕΥΡΩ) που παρουσιάζουν τα οικονομικά αποτελέσματά της για το 2008, είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους.

Τα αίτια και αυτά γνωστά.

  • Αγοράζει Η/E ακριβά πουλάει φτηνά. Χωρίς να αντιδρά κανείς.
  • Εκχώρηση βασικών λειτουργιών σε εργολάβους, οι οποίοι καθορίζουν – ιδιαιτέρως στην διαμονή- το μέγεθος της εργασίας μόνοι τους, αφού όπως είναι γνωστό επιβλέπων από τη ΔΕΗ σπανίως υπάρχει. Άρα πληρώνουμε «καλή τη πίστει»
  • Κλείσιμο παραγωγικών μονάδων στην εξυπηρέτηση του πελάτη και παντελής αδιαφορία για στελέχωση προσωπικού με νέες προσλήψεις ιδιαιτέρως στα πρακτορεία. Κάθε έκκληση για άμεσες προσλήψεις πέφτει στο κενό ή σε παραπέμπουν από τον ΑΝΝΑ στον ΚΑΪΑΦΑ.

Πρόκειται δηλ. για πλήρη ανευθυνότητα. Δεσμευόμαστε για το θέμα αυτό ότι δε θα το αφήσουμε έτσι. Άμεσα θα αντιδράσουμε.

  • Προσλήψεις συμβούλων χωρίς όριο τόσο στο γραφείο της Δ/κησης (34 έφθασαν τον αριθμό) όσο και σε άλλες διευθύνσεις πανελλαδικά, υπολογίζοντας και τους συνταξιούχους συναδέλφους οι οποίοι προσλαμβάνονται με τη μορφή συμβούλου. Γιατί άραγε;

Τι προσφέρουν αλήθεια αυτοί οι σύμβουλοι; Εργάζονται για την επιχείρηση ή αφού πρώτα εξοπλίσουν τα γραφεία τους, με τα πιο ακριβά έπιπλα στη συνέχεια δε πατούν, στη ΔΕΗ. Συγκεκριμένη σύμβουλος εδώ και αρκετό καιρό στη Χ-30 έχει την πόρτα του γραφείου της κλειστή. Που να βρίσκεται άραγε;

•· Κατασπατάληση Δημοσίου χρήματος, περιφερόμενοι, ως θέατρο σκιών, ανά την Ελλάδα μετακινώντας όλη την ιεραρχία της ΔΕΗ επιδιώκουν πλύση εγκεφάλου είτε για να γίνει αποδεκτό το «όραμα» της ΔΕΗ, είτε το μεγαλόπνοο επιχειρησιακό πρόγραμμα. Ερώτημα, ποιος πληρώνει το μάρμαρο και τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία ΚΑΙ πόσο απαραίτητα είναι αυτά; Η λιτότητα που ευαγγελίζεται η Διοίκηση και απαιτεί από το προσωπικό γιατί δεν ισχύει για την ίδια ;

  • Πόσοι της ιεραρχίας μετακινήθηκαν τελευταία από την Κρήτη και από κάποια άλλα νησιά στην Αθήνα – λέγεται ότι ήταν 60 – για να εξεταστούν από την επιτροπή αξιολόγησης; Πόσο στοίχισε η μετακίνηση αυτή; Ποια η χρησιμότητά της; Μήπως για να δημιουργούνται με τον τρόπο αυτό, στελέχη υποτακτικών!!! οι οποίοι παπαγαλίζουν πω! πω! τι καλός είναι ο Αθανασόπουλος και μάλιστα γραπτώς.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην ανεύθυνη – σπάταλη και ανίκανη διοίκηση που θέλει να διαλύσει τη ΔΕΗ.
Παράλληλα ζητάμε από την ΓΕΝΟΠ να ακολουθήσει και την δικαστική οδό για κάθε υπεύθυνο, ο οποίος κατασπαταλά είτε το Δημόσιο χρήμα της ΔΕΗ είτε ζημιώνει την επιχείρηση με τις πράξεις του ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος, για την απαξίωση και την διάλυσή της.    

                                                                                  

                                                                    

                                                                           ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ