24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 10.12.2008

 Συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ για την οικονομική κρίση που διαπερνά τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας μας.
  • Δεν αντέχουν οι εργαζόμενοι άλλο, να είναι τα υποζύγια του κρατικού προϋπολογισμού και απαιτούν λήψη μέτρων και φοροαπαλλαγών για να τα βγάλουν πέρα.
  • Δεν ανέχονται άλλο την ανέχεια, την οικονομική δυσπραγία, την ανασφάλεια του σήμερα και την αβεβαιότητα του αύριο.
  • Δεν ανέχονται τον διαμελισμό της επιχείρησης και την παράδοσή της, στα χέρια των ιδιωτών.
  • Δεν ανέχονται άλλο την απαξίωση της επιχείρησης, την ταλαιπωρία του καταναλωτή και τον ευτελισμό που υφίστανται οι συνάδελφοί μας στα εισπρακτικά κέντρα, εξ΄αιτίας της έλλειψης προσωπικού.

Γι αυτό σας καλούμε όλους στην απεργία, να ενώσουμε τη φωνή μας και να στείλουμε το πιο ηχηρό μήνυμα στους αρμόδιους για τα ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργατική τάξη.

ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος ώρα 11. Προσυγκέντρωση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ 10.30 έξω από την ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ.

Υ.Γ  Η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εγκληματική πράξη της αστυνομίας που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ενός παιδιού 15 χρόνων. Παράλληλα καταδικάζει και κάθε άλλη μορφή βίας που λειτουργεί ως θρυαλλίδα στα θεμέλια του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε τις διαδηλώσεις στέλνοντας το μήνυμά μας στους αρμόδιους, προστατεύοντας τους αθώους πολίτες και τις περιουσίες τους.