Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ

Σε σχέση με τα σενάρια που έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο, μετά από εντολές της Τρόϊκας, για πώληση μονάδων της ΔΕΗ σε Ιδιώτες παραθέτουμε τα εξής :

Η επιχείρηση του Ελληνικού λαού

•       Δεν τεμαχίζεται
•       Δεν εκχωρείται
•       Δεν παραχωρείται

Γιατί, αν στο όνομα του «ανταγωνισμού» συμβούν τα παραπάνω, τότε θα αλωθεί η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, ενώ οι καταναλωτές θα βρεθούν σε δυσμενή θέση αφού για τους Ιδιώτες η απελευθέρωση αγοράς ισοδυναμεί με αυξήσεις των τιμών ρεύματος προκειμένου να ανταποκρίνονται «στο κόστος παραγωγής» που επιβάλει ο «Υγιής ανταγωνισμός»!!!

Ξεχνούν, όμως, ότι μέχρι σήμερα η απελευθέρωση της ενέργειας αποδεικνύεται μια απάτη ενώ ο ανταγωνισμός είναι κίβδηλος, αφού μέχρι σήμερα έχουμε απανωτές αυξήσεις και ελλιπείς παρεχόμενες υπηρεσίες. Άρα όλες οι εντολές της Τρόϊκας  αποτελούν κίνητρα για τους Ιδιώτες προκειμένου να δραστηριοποιηθούν στην παραγωγή, μεταφορά, εμπορεία και μάλιστα χωρίς κόστος ή έστω έναντι πινακίου φακής, αφού η διεθνής οικονομική κρίση επιτρέπει το ξεπούλημα των    παραγωγικών «φιλέτων» της χώρας…με την στήριξη των σοφών της Ε.Ε. και των Ευρωλάγνων της Κεντρικής Διοίκησης, οι οποίοι θεωρούν ως Εθνική Σωτηρία την παράδοση της ΔΕΗ.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι τέτοια εκβιαστικά διλήμματα για το ξεπούλημα της ΔΕΗ δεν μας τρομάζουν. Θα αντισταθούμε στο ξεπούλημα του Δημοσίου πλούτου της χώρας, ενώ καλούμε την κυβέρνηση να βάλει πάγο στις ορέξεις της Τρόικας που αποδεικνύονται υπηρέτες του Ιδιωτικού Τομέα