ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Με προηγούμενο Δελτίου Τύπου – στις 8/2/2010 – αναδείξαμε την αδικία που υφίστανται τόσα χρόνια οι συνάδελφοί μας οι οποίοι είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Τεχνικού Λυκείου και η μισθολογική τους προαγωγή δεν είχε την ίδια εξέλιξη με τους απόφοιτους Γενικού Λυκείου, αφού είχαν καταληκτικό το 3 μισθολογικό κλιμάκιο και όχι το 1Α και  εισαγωγικό το 11 Μ.Κ.  και όχι το 10 Μ.Κ.

Έτσι, λοιπόν, με παρέμβαση της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ οι περιπτώσεις αυτές είχαν αίσιο τέλος αφού θα δοθεί σε όλους η προώθηση κατά ένα Μ.Κ. αλλά θα έχουν και καταληκτικό το κλιμάκιο που αντιστοιχεί στους απόφοιτους Γενικού Λυκείου.

 Οφείλουμε να αναφέρουμε την θετική στάση των αρμοδίων της Διοίκησης της ΔΕΗ για την επίλυση του ζητήματος και να στηλιτεύσουμε με τον πιο βαρύ μας λόγο, όσους σχεδίασαν ή και σήμερα σχεδιάζουν σενάρια για το πώς θα αδικήσουν το προσωπικό.

 

Δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα στο προσωπικό και να αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε αδικία που δέχεται.

 

Θα συνεχίζουμε να δώσουμε λύση για όλες τις περιπτώσεις των κατηγοριών που υφίστανται παρόμοιες αδικίες, ενώ απαιτούμε να δοθεί άμεσα η ίδια λύση σε όσους είναι Απόφοιτοι Λυκείου στην κατηγορία ΓΥ. Αυτό αποτελεί δέσμευση για μας και πρώτη προτεραιότητα για την υπογραφή της Σ.Σ.Ε.

 

 

 

Γραφείο Τύπου

ΕΔΟΠ-ΔΕΗ