ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ;

Κάτι «παραπάνω», από απορία και έκπληξη προκαλεί ο τρόπος λειτουργίας ορισμένων υπηρεσιακών στελεχών…οι οποίοι ασκούν τα καθήκοντά τους, σύμφωνα με τις δικές τους απόψεις και όχι σύμφωνα με αυτά που διαμορφώνονται από τον Πρόεδρο.

  • Πιο συγκεκριμένα με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Διοίκησης της ΔΕΗ από τον κύριο Ζερβό, τόσο από την ΕΔΟΠ/ΔΕΗ όσο και από άλλους συλλόγους τέθηκε η κατάργηση των αποφάσεων της Διοίκησης Αθανασόπουλου, οι οποίες ως γνωστό απαγορεύουν την συμμετοχή των εκπροσώπων των εργαζομένων στις αναθέσεις καθηκόντων. Τότε ο κύριος Ζερβός, δείχνοντας ανάλογη ευαισθησία και σοβαρότητα, δέχθηκε την επαναφορά της προηγούμενης απόφασης αφού η συμμετοχή των εκπροσώπων είναι αποτέλεσμα Σ.Σ.Ε και αποτελεί καταστατική λειτουργία ενώ η κατάργησή της παραβατική πράξη.
  • Παρά ταύτα και ενώ πέρασαν 8 μήνες από τότε, δυστυχώς το αρμόδιο ΒΟΚ και συγκεκριμένα ο κύριος Δαμάσκος αρνείται να εισηγηθεί την αλλαγή της απόφασης παρόλο που ο Γενικός Διευθυντής ΑΝΠΟ, κύριος Τριανταφίλλης τουλάχιστον κατά την συνάντησή μας – παρουσία του κ. Δαμάσκου – ήταν σύμφωνος και μάλιστα θετικός !!!

Άραγε από πού πηγάζει αυτή η άρνηση;

Μήπως νομίζουν ότι διοικεί ακόμη η Διοίκηση Αθανασόπουλου και αυτοί που μεγαλούργησαν επί Τζαννέτου…και δεν το έχουνε ακόμη καταλάβει; Δεν ξεχάσαμε ακόμη ότι η συγκεκριμένη διοίκηση σε όλες τις λειτουργίες της, ασκούσε τα καθήκοντά της με περιφρόνηση και απαξίωση για τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ. Δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν να εγκλιματισθούν με την νέα Διοίκηση και αγνοούν τις αποφάσεις του Προέδρου. Κρίμα για αυτούς!!!

Εμείς αναμένουμε την αλλαγή των αποφάσεων, ώστε η λειτουργία της επιχείρησης να επανέρθει στην νόμιμη λειτουργία.