ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην Φετινή Εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α). Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία, η αντιμετώπιση της άγνοιας και του φόβου γύρω από θέματα εθελοντικής προσφοράς αίματος, καθώς και ο εορτασμός αυτής της ημέρας. Η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί στάση ζωής και έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, ακολουθώντας το μήνυμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας – Το αίμα μας ενώνει όλους – το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας σας προσκαλεί σε εκδήλωση στις 14 Ιουνίου στον Πολυχώρο Τεχνόπολις στο Γκάζι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα στην αίθουσα Νέοι Φούρνοι στην Τεχνόπολις – Γκάζι, ώρα 18:00 – 20:30. Στην Ημερίδα θα υπάρχει panel με συμμετοχή γιατρών, εκπαιδευτικών, πασχόντων και εθελοντών αιμοδοτών.

Θα ακολουθήσει Συναυλία στις 21:00 στον χώρο της Τεχνόπολις με μορφή μουσικού Μαραθωνίου με την συμμετοχή μουσικών σχημάτων.

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας την Ημέρα αυτή που είναι Γιορτή για την αιμοδοσία.

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου

ΕΔΟΠ-ΔΕΗ