ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΣΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

  • Η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ συνεχίζει την ενημέρωση του καταναλωτή για το κλείσιμο των πρακτορείων σε όλη τη χώρα.
  • Συνδικαλιστικά στελέχη της ΕΔΟΠ, βρέθηκαν στην Περιοχή Πειραιά και μοίρασαν φυλλάδιο στους καταναλωτές, εξηγώντας για την έλλειψη προσωπικού και την ταλαιπωρία που υφίσταται το κοινό.
Η απήχηση του μηνύματος στο κοινό ήταν μεγάλη, ενώ σε πολλές περιπτώσεις συνταυτίσθηκε και συνεχάρη τον αγώνα που κάνουμε ως εργαζόμενοι για την σωτηρία της ΔΕΗ.

ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

Με εντολή της Διοίκησης κατέφτασαν οι υπεύθυνοι της εμπορίας, για να «προστατέψουν τους καταναλωτές», από τους ατίθασους συνδικαλιστές δηλαδή εμάς, ενώ λέγεται ότι έχουν εντολή, να καλούν τις δυνάμεις καταστολής σε κάθε διαμαρτυρία μας προκειμένου να μας συλλάβουν. Τώρα φοβηθήκαμε !!!

  • Στην περίπτωσή μας, ο Γενικός Διευθυντής Εμπορίας κύριος ΠΟΣΕΙΔΩΝ αντί να εξηγήσει στους καταναλωτές για την τεράστια ουρά στο ταμείο – Δευτέρα με ένα μόνο υπάλληλο, για να φέρουν στην συνέχεια άλλον έναν και μετά από διαμαρτυρία της ΕΔΟΠ, αλλά και των καταναλωτών – Δυστυχώς παρότρυνε τους καταναλωτές να πάνε στις τράπεζες…, στα Προπό κλπ. Γενικός να σου πετύχει!!! Παίρνοντας την απάντηση από τους πελάτες ότι τους κρατούν 1,20 ευρώ !! την απόδειξη.
  • Στη συνέχεια στράφηκε κατά των συνδικαλιστών και συγκεκριμένα κατά του προεδρείου της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ, χαρακτηρίζοντας την εκδήλωση αυτή προεκλογικό παιχνίδι για να δεχτεί τις έντονες αντιδράσεις όλων, αλλά και του προσωπικού που βγήκε από τα γραφεία του.

Καλούμε τον κύριο Ποσειδών, αντί να κάνει τον επιθεωρητή στα πρακτορεία, να προβεί σε προσλήψεις Διοικητικού Προσωπικού τώρα, γιατί αύριο θα είναι αργά  αφού ως γνωστό το προσωπικό πρέπει να πάρει την άδειά του ενόψει καλοκαιριού.

ΕΜΕΙΣ θα είμαστε παρόντες κάθε μέρα και σε άλλο πρακτορείο  σε όλη τη χώρα αποτρέποντας το κλείσιμο τους. Είμαστε αποφασισμένοι και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος.