ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΗ-ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ

Κάθε μέρα που περνά διαπιστώνεται η Διάλυση της Επιχείρησης και κυρίως των Πρακτορείων Εξυπηρέτησης Πελατών.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Διαλυτική εικόνα με ουρές πελατών ατελείωτες. Ανθρώπινο δυναμικό με ελλείψεις και υποστήριξη μόνο με έκτακτο προσωπικό ενώ οι οκτάμηνες συμβάσεις έληξαν χωρίς να φροντίσουν «οι φωστήρες» να τις αντικαταστήσουν. Χρειάστηκε η παρέμβαση της ΕΔΟΠ προκειμένου να σταλεί γράμμα στη Διοίκηση, ώστε η τελευταία να ζητήσει την έγκριση του ΑΣΕΠ. Ακόμη και σήμερα που μιλάμε το γράμμα προς το ΑΣΕΠ δεν έχει φύγει !!! Γιατί άραγε; Ποιοι ευθύνονται, πότε και ποιοι θα τραβήξουν αυτιά; Πότε θα τους στείλουν σπίτι τους;

ΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΗΣ ΔΠΑ

Η υπολειτουργία των πρακτορείων της ΑΤΤΙΚΗΣ και το κλείσιμο μερικών εξ'αυτών έχει φέρει στα όρια τους συναδέλφους μας, αφού αυξήθηκε ο όγκος δουλειάς και αναγκάζονται να εργάζονται πέραν του ωραρίου για να ανταποκριθούν στις καθημερινές απαιτήσεις, χωρίς βεβαίως να αμείβονται υπερωριακά. ΓΙΑΤΙ;

  • ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ της ΕΔΟΠ να μην εργάζονται πέραν τις 15.00 χωρίς αμοιβή και να μην υποκύπτουν στις πιέσεις των προϊσταμένων. Θυμίζουμε στους καθ'ύλη αρμόδιους ότι το ωράριο εξυπηρέτησης κοινού είναι 07.30 – 13.30 και όποιος παριστάνει το ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ θα μας βρει μπροστά του, ιδιαιτέρως για την τήρηση του ωραρίου.
  • Επιπλέον για την περίπτωση της ΔΕΗ επί της οδού Αριστείδου τους καλούμε για τελευταία φορά να διαμορφώσουν ανθρώπινους εργασιακούς χώρους άμεσα. Η Διεύθυνση Υγείας & Ασφάλειας στην εργασία έχει δει τους χώρους εργασίας των συναδέλφων; Πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος; Εάν δεν τους έχει ελέγξει την καλούμε τώρα να το κάνει και να μας ενημερώσει, αν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Υ.Γ. Η ίδια κατάσταση ισχύει σε όλες τις μεγάλες πόλεις που δυσφημούν τόσο την επιχείρηση όσο και τον Ανθρώπινο παράγοντα.

 

Γραφείο Τύπου
ΕΔΟΠ/ΔΕΗ