ΕΜΠΟΡΙΑ-ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ !!!

Η εκχώρηση λειτουργιών του Call Center στη Media tel έναντι 165.000 ευρώ για 6 μήνες, μας βρίσκει όχι μόνο αντίθετους, αγανακτισμένους αλλά και οργισμένους, για τους εξής λόγους :

Γιατί   Είμαστε αντίθετοι με παραχώρηση εργασιών της ΔΕΗ σε τρίτους.

Γιατί   Είχαμε συναντηθεί εγκαίρως με τον αναπληρωτή Δ/ντα Σύμβουλο κύριο Μπαράτση και εκφράσαμε τις διαφορετικές μας απόψεις, σχηματίζοντας την εντύπωση ότι συμφώνησε. Δυστυχώς, όμως, εκ των υστέρων όπως φαίνεται άλλαξε γνώμη!!!

Γιατί   Θεωρούμε ότι κατασπαταλείται το Δημόσιο χρήμα για δευτερεύουσες προτεραιότητες, όταν μάλιστα στην περίπτωσή μας πρόκειται για ενημέρωση –  αυτή που υπάρχει και στο internet – ενώ έχουμε ανάγκες από ουσιαστική εξυπηρέτηση του πελάτη έστω και τηλεφωνικά.

Γιατί   Με αυτά τα χρήματα μπορούσαμε να προσλάβουμε προσωπικό έστω και οκτάμηνα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες ανθρώπινου δυναμικού και να μην ευτελίζεται η επιχείρηση με ατελείωτες ουρές πελατών και να δυσανασχετεί ο πελάτης.

Γιατί   Με αυτά τα χρήματα μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε τους διαλυμένους Η/Υ, τα σπασμένα γραφεία και καρέκλες και όχι σήμερα να συνεχίζουμε την ίδια τακτική με τους προηγούμενους, δηλαδή δουλειές σε τρίτους.

Σήμερα     Όσο ποτέ άλλοτε περιμέναμε να υπάρξει μια αντίστροφη πορεία ενάντια στη διάλυση της Εμπορίας

Σήμερα      Περιμέναμε από τον αρμόδιο της Εμπορίας να αναλογιστεί το – πολιτικό κόστος που καταγράφεται καθημερινά σε βάρος της ΔΕΗ εξ'αιτίας της αβελτηρίας και της καταστροφικής πολιτικής που ακολούθησαν οι προηγούμενοι.

Σήμερα     Ο εργαζόμενος εξοργίζεται περισσότερο γιατί βλέπει τα ίδια πρόσωπα της προηγούμενης περιόδου να συνεχίζουν το «θεάρεστο» έργο τους, να διαλύουν τη ΔΕΗ και να ξεπουλάνε τις λειτουργίες της σε ιδιώτες.

Σήμερα     Συνεχίζεται η ανανέωση συμβάσεων σε αργόσχολους συμβούλους και συνταξιούχους της ΔΕΗ αδειάζοντας τον κορβανά της επιχείρησης, όπως συμβαίνει και στην πολυπαθούσα Εμπορία.

Σήμερα   Λέμε ΟΧΙ και κηρύττουμε διαρκή αγώνα για τη σωτηρία της ΔΕΗ από αλλότριες δυνάμεις που περιφέρονται εντός και εκτός ΔΕΗ.

Σας καλούμε σε αφύπνιση – εγρήγορση και σε επικοινωνία με την ΕΔΟΠ/ΔΕΗ.
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΑΙΤΟΙ.

Σήμερα όπως χθες στο ίδιο έργο θεατές.