ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

  • Μια κοινωνική κατάκτηση των εργαζομένων που θεσπίστηκε πριν από χρόνια με θυσίες και αγώνα, κινδυνεύει και αυτή να καταργηθεί ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής, όπου όλα καταργούνται.
  • Γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ;
  • Γιατί διοικούν τόσο τον ΟΑΠ-ΤΑΥΤΕΚΩ όσο και τη ΔΕΗ άνθρωποι χωρίς υπευθυνότητα, χωρίς προγραμματισμό, χωρίς ευαισθησία.

Πιο συγκεκριμένα το ύψος του προϋπολογισμού που αφορά τις κατασκηνώσεις δεν εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Διεύθυνσης γιατί σε σχέση με τον αριθμό των παιδιών είναι υψηλό το κόστος λειτουργίας!!!

Σωστά μπορεί να είναι και έτσι… Αλλά ποιοι ευθύνονται που φτάσαμε μέχρι εδώ; Mήπως τα παιδιά που κινδυνεύουν να μην χαρούν ένα κατασκηνωτικό πρόγραμμα;  Ή οι αρμόδιοι του ΤΑΥΤΕΚΩ που αντί να προβάλουν το κατασκηνωτικό πρόγραμμα αντάλλαζαν επιστολές για το ποιος θα είχε το πάνω χέρι. ΝΤΡΟΠΗ. 

Επίσης, οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ, όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκαν για την ομαλή λειτουργία των κατασκηνώσεων, αφού αποτελεί συμβατική υποχρέωση με το προσωπικό, αλλά με μεγάλη ευκολία απέρριψαν τον προϋπολογισμό για εξοικονόμηση χρημάτων…

  • Λησμονούν ότι εξ'αιτίας των μέτρων: Από τις τσέπες των εργαζομένων έφυγαν 280.000.000 ευρώ όπου τα 80.000.000 ευρώ θα ενισχύσουν τον ασφαλιστικό μας φορέα και τα υπόλοιπα τον Κορβανά της ΔΕΗ και ένα ποσοστό τις τσέπες των μετόχων: ΕΥΓΕ αυτό θα πει Κοινωνική Πολιτική!!!

Ως εκ τούτου ας πάψουν να αυθαιρετούν οι αρμόδιοι στη ΔΕΗ και ας μη κόπτονται για τα οικονομικά της γιατί και αυτά είναι δικά μας χρήματα.

Σε κάθε περίπτωση δε θα δεχτούμε την ακύρωση του κατασκηνωτικού προγράμματος, γιατί αποτελεί συμβατική υποχρέωση και κοινωνική κατάκτηση η οποία δεν απεμπολείται. Καλούμε τους αρμόδιους να δώσουν λύση.