ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ αύριο στην Πλατεία Συντάγματος στις 3 το μεσημέρι

Η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ συμμετέχει στο Συλλαλητήριο που πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ και άλλοι συνδικαλιστικοί φορείς, αύριο στην Πλατεία Συντάγματος στις 3 το μεσημέρι.

Διαδηλώνουμε κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, αλλά και κατά των φορολογικών μέτρων που απεργάζεται η κυβέρνηση.

Πρόκειται για τις ίδιες μνημονιακές επιταγές που εφάρμοσαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αφού στόχο έχουν την αύξηση των ορίων ηλικίας, την μείωση των συντάξεων και την μείωση των μισθών.

Ζητάμε την απόσυρση του απαράδεκτου νομοσχεδίου και διάλογο από την αρχή που θα στοχεύει στην άρση των αδικιών, ενώ θα δίνει προοπτική και βιωσιμότητα στο Ασφαλιστικό σύστημα.

      8 Μάρτη ημέρα της ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

Η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ χαιρετίζει και τιμά την εργαζόμενη, την συνταξιούχο, την άνεργη, την μετανάστρια και την πρόσφυγα Γυναίκα για τους αγώνες της και την προσφορά της στην κοινωνία, στην εργασία αλλά και στις καθημερινές οικογενειακές της υποχρεώσεις.

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε η γυναίκα εργαζόμενη, χρειάζεται μία επιπλέον προστασία και θωράκιση με θεσμικό πλαίσιο ενάντια στην αδήλωτη εργασία, στην προστασία της μητρότητας, στην ενίσχυση του ΣΕΠΕ προκειμένου να ελέγχει την παραβατικότητά της εργοδοσίας.

Γραφείο Τύπου / ΕΔΟΠ-ΔΕΗ