ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ μικρή ΔΕΗ

Παρά τις διάφορες φήμες και τα αισιόδοξα μηνύματα που κυκλοφόρησαν μετά τις Ευρωεκλογές, ότι η ψήφιση της μικρής ΔΕΗ θα πήγαινε πάρα πίσω, δυστυχώς η συγκυβέρνηση αποφάσισε την ψήφισή της τώρα στο θερινό τμήμα.

 

Έτσι, λοιπόν, η συζήτηση για την μικρή ΔΕΗ ξεκινά  – σύμφωνα με πληροφορίες -την Πέμπτη από την αρμόδια επιτροπή εμπορίου και παραγωγή της Βουλής, ενώ αναμένεται να δοκιμαστεί η  κυβερνητική συνοχή μετά τον ανασχηματισμό, παρά τις μεθοδεύσεις και απομακρύνσεις των διαφωνούντων βουλευτών από αυτό το τμήμα προκειμένου να ψηφιστεί το νομοσχέδιο χωρίς απώλειες.

 

üΥποταγμένη, επομένως, στις εντολές της Τρόϊκας        η συγκυβέρνηση συνεχίζει το καταστροφικό της έργο βαφτίζοντας το ξεπούλημα μεταρρύθμιση και την ιδιωτικοποίηση, απελευθέρωση της αγοράς, προκειμένου να «ωφεληθούν οι καταναλωτές».

ü Πρόκειται για τα πιο ψεύτικα λόγια προκειμένου να τεμαχίσουν την μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας, χαρίζοντας 10 μονάδες παραγωγής ισχύος 1768 MW, έξι ορυχεία και το 30% των πελατών σε κάποιο ιδιώτη αεριτζή έναντι πινακίου φακής.

 

Με την πράξη τους αυτή ολοκληρώνεται ο διαμελισμός της επιχείρησης και έτσι η τροφοδοσία με  Ηλεκτρική Ενέργεια στη χώρα, εναπόκειται πλέον στα χέρια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με ότι αυτό συνεπάγεται για όλους εμάς.

 

Σας καλούμε σε αυτή την τελευταία πράξη του δράματος, να δώσουμε ένα βροντερό παρών στις κινητοποιήσεις που θα ανακοινώσει η Ομοσπονδία.

  • Για να αποτρέψουμε τον διαμελισμό της ΔΕΗ.
  • Για να έχουμε και αύριο δουλειά.
  • Για να έχει η χώρα ρεύμα.
  • Για να είναι το ρεύμα κοινωνικό προϊόν και όχι εμπόρευμα.

 

Γραφείο Τύπου

ΕΔΟΠ-ΔΕΗ