ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΠΕΚΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Για την περίπτωση του ΠΕΚΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο «τα ψεύτικα λόγια τα μεγάλα», αφού ο απερχόμενος Υπουργός Υγείας αλλά και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου διαβεβαίωναν ότι θα προκύψει ένα σύγχρονο πολυϊατρείο για την Μεγαλόπολη.

Δυστυχώς, όμως, με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισαν να μπει λουκέτο στο ΠΕΚΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

– Αδιαφορώντας για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων μας.

– Αδιαφορώντας για την σημασία που έχει τόσο για τους ασφαλισμένους όσο και για την ευρύτερη περιοχή, αφού η λειτουργία του συνδέεται άμεσα με τους σταθμούς παραγωγής Η.Ε. και εξυπηρετούσε τους όμορους Νομούς της Πελοποννήσου.

Άραγε γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ; Τι δεν πήγε καλά; Μήπως εξ’αιτίας του εφησυχασμού που πρόδηλα εξέπεμπε το Υπουργείο προκειμένου να οδηγήσει τα γεγονότα εκεί που θέλει; Δηλαδή στο ΛΟΥΚΕΤΟ; Άραγε η εξέλιξη αυτή αποτελεί προάγγελο και για τα άλλα ΠΕΚΑ;

  • Τι απαντά η ΓΕΝΟΠ; Ποιες οι δράσεις της για το θέμα αυτό;
  • Τι απαντά τώρα η ΔΕΗ; Ποιες είναι οι παρεμβάσεις της; Τι θα γίνει με το προσωπικό που εργάζεται στο ΠΕΚΑ; Πως θα εξυπηρετηθούν οι ασφαλισμένοι;

Πόσες ήττες θα δούμε ακόμη;

Καλούμε τη ΔΕΗ να ξεκινήσει όλες τι διαδικασίες, ώστε άμεσα οι συνάδελφοί μας να επιστρέψουν στη ΔΕΗ. Αρκετά χρησιμοποιήθηκαν ως σάκος του Μποξ.

Εδώ και τώρα επιστροφή στη ΔΕΗ.

 

 

Γραφείο Τύπου

ΕΔΟΠ-ΔΕΗ