Η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που επιτάσσουν κυβέρνηση και Τρόικα.
Αποφασίζουν:     Απολύσεις στο Δημόσιο
Αποφασίζουν:     Για μείωση κατώτερου μισθού
Αποφασίζουν:     Για την κατάργηση των ΚΚΠ των ΔΕΚΟ που ισοδυναμεί με απολύσεις

Επιπλέον, μέσα σε ένα βράδυ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου που δημοσιεύτηκε στην Eφημερίδα της Kυβέρνησης στις 31 Δεκεμβρίου 2011, καταργεί τον άμεσο ή έμμεσο έλεγχο του Δημοσίου του ΑΔΜΗΕ – πρώην ΔΕΣΜΗΕ – θυγατρική 100% της ΔΕΗ.  Προφανώς θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα ιδιωτικοποιηθεί.

ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Όλοι αύριο στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 11 π.μ.
Προσυγκέντρωση ώρα 10 π.μ. στα γραφεία της ΓΕΝΟΠ.

Από Admin

edopdei.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.