40ο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ

 Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία  οι ετήσιες εκδηλώσεις του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και της Γενικής Συνέλευσης με την συμμετοχή συναδέλφων από όλη την ΕΛΛΑΔΑ, καθώς και με την παρουσία της Διοίκησης της ΔΕΗ, της ΓΕΝΟΠ και των αντιπροσωπευτικών συλλόγων ΕΤΕ, ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ και ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ. 

Στην εκδήλωση αναπτύχθηκε ένας πλούσιος διάλογος τόσο για την γενικότερη οικονομική κατάσταση που οδηγεί σε δύσκολη οικονομική θέση τους μισθωτούς όσο και για ουσιώδη προβλήματα που ταλανίζουν τους συναδέλφους στη ΔΕΗ, αλλά κυρίως ποιο το μέλλον της επιχείρησης αύριο, αφού μια σειρά δραστηριότητες περνούν σε τρίτους δηλαδή, σε ιδιώτες εργολάβους.

 

Πιο συγκεκριμένα δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στα προβλήματα των κατηγοριών που εκπροσωπούμε, στην έλλειψη προσωπικού, αλλά κυρίως στο κλείσιμο των πρακτορείων που οδηγεί στην απαξίωση της ΔΕΗ σε βάρος του ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.
 
ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ 
 
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ώστε να αναδειχθεί το θέμα :
Έτσι, λοιπόν, το Δ.Σ. της ΕΔΟΠ μαζί με τα συνδικαλιστικά στελέχη της από όλη την Ελλάδα, βρέθηκαν έξω από το εισπρακτικό κέντρο της ΔΕΗ στην ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ανάρτησαν πανό για την έλλειψη προσωπικού και το κλείσιμο των πρακτορείων, ενώ παράλληλα μοιράστηκε φυλλάδιο στους καταναλωτές όπου εξηγούσαμε ποιοι ευθύνονται για την ταλαιπωρία του, για την έλλειψη προσωπικού και το κλείσιμο των πρακτορείων.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την καμπάνια ενημέρωσης του καταναλωτή σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας  για την διάσωση των πρακτορείων σε όλη την χώρα.