Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι.

Βρισκόμαστε από σήμερα σε απεργιακές κινητοποιήσεις με επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες. Κορυφώνεται ο αγώνας μας και προετοιμαζόμαστε για το μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 15:30 στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα θα συγκεντρωθούμε στην Πλατεία Κοραή στο περίπτερο που έχουμε στήσει και ενημερώνουμε τους καταναλωτές  ενώ στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία στο Σύνταγμα όπου θα παραμείνουμε καθ’όλη την διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του Νομοσχεδίου στην Βουλή.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

· Σήμερα πουλάνε τον ΑΔΜΗΕ.

· Αύριο την μικρή ΔΕΗ.

· Και στην συνέχεια το 17% της μητρικής.

· Αν δεν αντισταθούμε τώρα αύριο θα είναι αργά. Η είσοδος των ιδιωτών θα επιφέρει αυξήσεις στον λογαριασμό ρεύματος, μείωση του προσωπικού με απολύσεις.

Κάνε κάτι και εσύ. Τώρα μπορείς.

ΥΓ. Καλούμε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Α.Ζερβό, όπως φέρει το θέμα της πώλησης του ΑΔΜΗΕ στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να πάρει θέση για την πώληση του ΑΔΜΗΕ.

 

Σε αντίθετη περίπτωση καλούμε τους εκπροσώπους μας στο Δ.Σ. της ΔΕΗ να προκαλέσουν ως οφείλουν συζήτηση στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να ληφθεί απόφαση.