ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ

 

Κατεβάστε την ανακοίνωση σε PDF

Έχουμε αναφέρει κατ’επανάληψη, ότι η διαχείριση μιας γενικευμένης κρίσης που υφιστάμεθα ως μισθωτοί και ως χώρα, αποτελεί ιδιαίτερο προσόν και χαρακτηριστικό για όσους ασκούν μία υπεύθυνη δράση, εκπροσωπώντας μάλιστα ανθρώπινες ψυχές που έχουν καταβληθεί από τον φόβο και την ανασφάλεια του αύριο.

Επίσης έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωση μας, για τους συναδέλφους μας στο ΤΑΥΤΕΚΩ, να μην παρασύρονται από τους ανεύθυνους γιατί μπορεί να αποβεί μοιραία μία εσφαλμένη κίνηση που τους αφορά.

·   Έτσι, λοιπόν, πριν αλέκτωρ λαλήσει συγκεκριμένοι και γνωστοί «προστάτες», αυτοί που χρόνια «προστάτεψαν» το προσωπικό και κατέστρεψαν το ασφαλιστικό μας σύστημα, παρότρυναν τους συναδέλφους μας στο ΤΑΥΤΕΚΩ, να προσφύγουν σε προσωρινή διαταγή και σε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να επιστρέψουν στη ΔΕΗ.

·   Δυστυχώς, όμως, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για την προσωρινή διαταγή, δηλαδή να επιστρέψουν στη ΔΕΗ, ενώ αναμένεται η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων!!!

Άραγε αν και εκεί προκύψει μία αρνητική απόφαση ποιοι καταδικάζουν τους συναδέλφους από το ΤΑΥΤΕΚΩ να μην επιστρέψουν, ποτέ στη ΔΕΗ;

Ποιοι είναι ηθικοί αυτουργοί για το μέλλον της επιστροφής των συναδέλφων μας από το ΤΑΥΤΕΚΩ στη ΔΕΗ;

Πόσο ακόμη, θα εξακολουθούν να σκυλεύουν στον πόνο και στην ανασφάλεια του προσωπικού που εργάζεται στον ασφαλιστικό μας φορέα; Γιατί υπάρχει τόση υποκρισία;  Γιατί υπάρχει τόσος λαϊκισμός; Πότε θα μπει ένα τέλος στην ανευθυνότητα αυτών που θεωρούνται «εκπρόσωποι προσωπικού»;

Συνάδελφοι  απομονώστε  τους ανεύθυνους που με την τακτική τους σας οδηγούν σε λάθος δρόμο.