ΤΑΥΤΕΚΩ Διέγραψαν την Περιφέρεια

Κατεβάστε την ανακοίνωση σε PDF

 

Στα τόσα δεινά που προκύπτουν κάθε μέρα στο ΤΑΥΤΕΚΩ, προστέθηκε ακόμη ένα με την δημιουργία του νέου οργανογράμματος.

Πιο συγκεκριμένα, δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν «ο ιθύνων νους» που συνέταξε ένα τέτοιο έκτρωμα, το οποίο διέγραψε εντελώς την εξυπηρέτηση των συναδέλφων της περιφέρειας.

Δυστυχώς, ο πρόεδρος του ΤΑΥΤΕΚΩ, έχει «σοβαρούς λόγους» για να δεχτεί μία τέτοια οργανωτική δομή, αλλά μας εκπλήσσουν και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, όπου δέχτηκαν μία τέτοια λογική και κυρίως δεν μας ενημέρωσαν εγκαίρως και συγκεκριμένα πριν γίνει ΦΕΚ. Σε ότι αφορά την ΕΔΟΠ/ΔΕΗ, ενημερωθήκαμε από τους συναδέλφους πριν δύο ημέρες.

Επί της ουσίας, όμως, προκύπτουν σοβαρά ζητήματα και κυρίως με την περιφέρεια, αφού εξαιρέθηκε από την οργανωτική δομή με αποτέλεσμα να θυμίζουν ότι αυτό το έκτρωμα φτιάχτηκε στο ποδάρι ή υπάρχει σχέδιο διάλυσης των περιφερειακών υπηρεσιών του ΤΑΥΤΕΚΩ, για το οποίο οι αρμόδιοι φέρουν μεγάλη ευθύνη.  

Έτσι, λοιπόν, για οποιαδήποτε μεταβολή ο ασφαλισμένος (καταγράψαμε πάνω από είκοσι περιπτώσεις τον αριθμό που προκύπτουν), πρέπει να μεταβεί στην Αθήνα ή στα ΚΕΠ όπου είναι διαλυμένα!!!

Γι’αυτό λέμε φτάνει πια!!! Χρειάζεται σχέδιο με παρεμβάσεις στα πλαίσια που καταγράφτηκαν στο Δελτίο Τύπου που εκδώσαμε στις 18.1.2013 και αφορά την επιστροφή των συναδέλφων μας, στη ΔΕΗ.

Η θέση μας είναι η εξής:

·   Επιστροφή των συναδέλφων μας στη ΔΕΗ.

·   Ενίσχυση των πολυϊατρείων και των περιφερειακών υπηρεσιών.

·   Όχι στη περαιτέρω διάλυση του Ασφαλιστικού.