Κ Α Λ Ε Σ Μ Α – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Κατεβάστε την ανακοίνωση  σε pdf

Ο κατήφορος της κυβερνητικής πολιτικής συνεχίζεται ισοπεδώνοντας κάθε εργασιακό δικαίωμα σκορπώντας ανασφάλεια, αβεβαιότητα και στρατιές ανέργων.  Η κυβέρνηση με τις εντολές της Τρόϊκας και του ΔΝΤ θέλουν να βάλουν τέλος σε όλο το Δημόσιο πλούτο της χώρας:

Απαιτούν :   

·        Να ιδιωτικοποιήσουν την ΔΕΗ, ήδη το 17% εντάσσεται στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, το οποίο θα ψηφιστεί αυτή την περίοδο, ενώ το 2012 θα εκχωρηθεί:

-Είτε μέσω διάθεσης μετοχών

-Είτε σε στρατηγικό επενδυτή

-Είτε σε εκχώρηση του Management

·        Επιπλέον, ζητούν να εκχωρήσουμε το 40% της λιγνιτικής παραγωγής, αλλά και μέρος των υδροηλεκτρικών. Η υλοποίηση των παραπάνω, ή μέρος αυτών θέτει σε κίνδυνο το μέλλον της ΔΕΗ αλλά και το δικό μας, αφού η μείωση των θέσεων εργασίας και οι απολύσεις στη ΔΕΗ σε λίγο θα αποτελούν για το πολιτικό σύστημα της χώρας, αναγκαίο κακό!!!

Γι’αυτό σας καλούμε με όλες τις άλλες ΔΕΚΟ, που είναι υπό ιδιωτικοποίηση και  με την συμμετοχή ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στο ξεπούλημα των κρατικών επιχειρήσεων έναντι πινακίου φακής, σε μία εποχή που η χώρα βρίσκεται σε βαθιά ύφεση και χρηματιστηριακή άπνοια.

-Ο Εθνικός πλούτος δεν εκποιείται

-Η Εθνική ταυτότητα δεν εκχωρείται

-Δεν θα γίνουμε δούλοι στην ίδια μας τη χώρα

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ  ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 π.μ.

να είμαστε όλοι εκεί

             Προσυγκέντρωση στις 10:30 στα γραφεία της ΓΕΝΟΠ

Αν είμαστε χιλιάδες θα το σκεφτούν καλύτερα οι 300 της Βουλής, πριν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για το ξεπούλημα του Δημόσιου Πλούτου.