ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

  • Η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ αταλάντευτα μάχεται για την σωτηρία της ΔΕΗ, για την λύση σημαντικών κλαδικών και εργασιακών ζητημάτων, καθώς και για την μη διάλυση των πρακτορείων αλλά και το λουκέτο που επιχειρεί η Διοίκηση σε όλη την χώρα και κυρίως στις ακριτικές περιοχές .
  • Ενημερώσαμε τη Διοίκηση για την συμβολική κατάληψη που έγινε στο πρακτορείο πελατών σε συνεργασία με τοπικούς φορείς στην Κάλυμνο, εξ΄αιτίας της απόφασης τους να μην εξυπηρετούμε τον πελάτη, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να τρέχει στα ΚΕΠ, στις τράπεζες και να τηλεφωνεί στην ΑΘΗΝΑ, παρόλο που υπάρχουν δύο συνάδελφοι μας στην εμπορία εκεί. Πρωτίστως διεφάνει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα η ευαισθησία των αρμοδίων για το μέλλον της ΔΕΗ , για τις εισπράξεις μας αλλά και για την διασφάλιση του πελάτη αύριο.

Αναδείξαμε με κάθε υπευθυνότητα, ότι είμαστε αντίθετοι με τους «εμπνευστές» που επεξεργάστηκαν ένα τέτοιο σχέδιο, πρέπει να απολογηθούν και να αναζητηθούν ευθύνες!!! Αν δηλ. προασπίζονται τα συμφέροντα της ΔΕΗ σήμερα ή αυτά των ανταγωνιστών μας αύριο.

Στην συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο της ΔΕΗ συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Η καταγραφή των αναγκών ανθρώπινου δυναμικού κυρίως στα πρακτορεία προκειμένου να προβεί η επιχείρηση σε νέες προσλήψεις. Δεσμεύτηκαν ότι σε λίγο χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να μας απαντήσουν.

2. Τα κλαδικά αιτήματά μας και κυρίως το επίδομα Η/Υ συμφωνήθηκε να συζητηθεί στα 25 εκατομμύρια € που αφορούν το νέο μισθολόγιο της ΔΕΗ, καθώς και αδικίες παρελθόντων ετών.

3.Με κάθε παρρησία δηλώνουμε ότι αν δεν υπάρξουν απτά αποτελέσματα κυρίως για την έλλειψη προσωπικού, δεν θα διστάσουμε να προβούμε σε καταλήψεις και αποκλεισμούς πρακτορείων.

Έχουμε πολύ δρόμο και σας θέλουμε όλους ΔΙΠΛΑ μας.