ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΔΟΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Με ανακοίνωσή μας στις 8-2-2010 αναφέραμε, ότι οι συνάδελφοί μας οι οποίοι κατέχουν τίτλο σπουδών του τεχνικού λυκείου  δεν έχουν την ίδια εξέλιξη με τους απόφοιτους του Γενικού Λυκείου, παρόλο που είναι ισότιμο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Το γεγονός αυτό εχιε ως αποτέλεσμα να γίνεται μια κατάφορη παραβίαση των νόμων και να διαιωνίζεται μία αδικία σε βάρος των συναδέλφων μας.

Η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ με παρέμβασή της έθεσε επιτακτικά το θέμα στους αρμόδιους της ΔΕΗ και απαίτησε να δοθεί άμεσα λύση. Ευτυχώς οι αρμόδιοι κατανόησαν το δίκαιο ΖΗΤΗΜΑ και άμεσα αποφάσισαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα, ενώ ήδη έγινε μία πρώτη καταγραφή όλων των περιπτώσεων και στην συνέχεια θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για οριστική λύση.

Τέλος καλό όλα καλά για όλους, αλλά και μια επιπλέον δικαίωση για την δράση της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ η οποία ξέρει να ιεραρχεί τα προβλήματα, να διεκδικεί και να επιβάλλει λύσεις.

Γι'αυτό σας καλούμε να δυναμώσετε την φωνή της ΕΔΟΠ, ώστε όλοι ενωμένοι, ισχυροί να επιβάλλουμε λύσεις για τα χρόνια και άλλα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας. 

Πίστη μας Ο ΑΓΏΝΑΣ για την αναβάθμιση των κατηγοριών που εκπροσωπούμε.