1η ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

  • Η φετινή πρωτομαγιά βρίσκει του εργαζόμενους σε μία πρωτοφανούς έντασης, εύρος και μάλλον διάρκειας οικονομική κρίση. Η Διεθνής αυτή κρίση όπως ονομάζεται είναι αποτέλεσμα της υπερσυσσώρευσης πλούτου σε λίγα πρόσωπα, στην απληστία του μεγάλου κεφαλαίου για κερδοσκοπία και στην παντελή αδυναμία της κεντρικής εξουσίας για άσκηση πολιτικής που θα εκφράζει το κράτος δικαίου και θα απορρίπτει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
  • Ως εκ τούτου οι αγώνες της εργατικής τάξης αλλά και το αίμα που χύθηκε στο Σικάγο καθιστούν το μήνυμα της Πρωτομαγιάς επίκαιρο και σήμερα για νέους αγώνες οι οποίοι θα αποκρούουν τις ασκούμενες αντεργατικές πολιτικές.
  • Το χρέος το δικό μας είναι να αγωνιστούμε σήμερα για την διατήρηση του 8ωρου με 35ωρο, για την κατάργηση των αντιασφαλιστικών των αντεργατικών νόμων που καθιέρωσαν την μερική απασχόληση.

Επιπλέον οφείλουμε να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ

ΓΙΑ     το Δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ

ΓΙΑ     ρεύμα φθηνό στον ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΓΙΑ     την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

ΓΙΑ     ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ προσωπικού και ενισχύσεις της πρώτης γραμμής.

ΓΙΑ     ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ και διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

ΓΙΑ     διασφάλιση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και των περιουσιακών στοιχείων που είναι ενσωματωμένα στην περιουσία της ΔΕΗ.

ΚΗΡΥΤΤΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ διαρκείας στα ιδιωτικά συμφέροντα, στους συμβούλους και σε κάθε τρωκτικό που κατασπαράζει τον κρατικό ΚΟΡΒΑΝΑ της ΔΕΗ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην πρόκληση του κεφαλαίου.                                

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι δεν θα πληρώσουμε την κρίση  ΕΜΕΙΣ.

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

  • Συμμετέχουμε στη Συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος.
  • Προσυγκέντρωση στα γραφεία της ΓΕΝΟΠ, Στουρνάρη 73-75, ώρα 09:30.