ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΔΟ3 & ΔΟ1

Κατεβάστε την ανακοίνωση  σε pdf

Την περίοδο αυτή ένα δίκαιο αίτημα, το οποίο δυστυχώς καθυστέρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ολοκληρώνεται και όπως φαίνεται χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς των συναδέλφων μας υποψηφίων για μετάταξη σε ανώτερη κατηγορία.

 

          Πιο συγκεκριμένα κατά την διαδικασία μετατάξεων, η επιτροπή είχε την πρόθεση να μην μεταταχθεί το σύνολο των υποψηφίων και συγκεκριμένα όσοι εξ΄αυτών δεν διαθέτουν – κατά την άποψή των αρμοδίων της ΔΠΝΟ –  συναφή πτυχία με την οικονομική επιστήμη.

 

          Κατά την λειτουργία της επιτροπής, ο εκπρόσωπος της ΕΔΟΠ, έθεσε το θέμα τόσο για την κατηγορία ΔΟ3, όσο και για την ΔΟ1, αφού όπως εξήγησε:

Ο αποκλεισμός αποτελεί θρυαλλίδα στη σχέση των εργαζομένων, δημιουργεί προηγούμενο με πρόδηλο το στοιχείο της ετεροαπασχόλησης,  αφήνει «ουρές» σε σχέση με την ισονομία του προσωπικού, ενώ δίνει πάλι το έναυσμα για χρυσοφόρες δουλειές των δικηγορικών γραφείων.

 

          Έτσι, λοιπόν, σε συνάντηση που είχε το προεδρείο της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ,  χθες στις 25-5-2011, με τους αρμοδίους της ΔΑΝΠΟ προς ευχάριστη έκπληξη, μας ανακοίνωσαν, ότι μετά από ώριμη σκέψη θα προχωρήσουν όλες οι περιπτώσεις, οι οποίες βεβαίως,  πληρούν τα τυπικά προσόντα χωρίς εξαιρέσεις.

 

          Η όλη εξέλιξη αποτελεί μία δικαίωση για την ΕΔΟΠ/ΔΕΗ και μία ηθική ικανοποίηση για τους συναδέλφους μας.

 

          Τέλος καλό, όλα καλά!!!

 

 

Γραφείο Τύπου / ΕΔΟΠ-ΔΕΗ