24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ-23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

        Η εργατική τάξη βρίσκεται αντιμέτωπη με τα φαινόμενα της οικονομικής δυσπραγίας, τη διαρκή λιτότητα, τις περικοπές μισθών και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, βιώνοντας την ανασφάλεια του σήμερα και την αβεβαιότητα του αύριο.

        Η τύχη της χώρας και του λαού εξαρτάται πλέον, από τις επιταγές των Τροϊκανών και του ΔΝΤ. Στόχος τους είναι η καθυπόταξη του λαού στις επιταγές του κεφαλαίου και των τραπεζιτών.

        Πληρώνουμε σήμερα όλοι εμείς, αλλά και οι επόμενες γενεές αύριο, την κακοδιαχείριση του κράτους, όπου υπεύθυνες είναι οι εκάστοτε εθνικές κυβερνήσεις.

Το συνδικαλιστικό κίνημα σήμερα μαζί με τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους έχουμε χρέος να ανατρέψουμε τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, απαιτώντας ένα άλλο μείγμα οικονομικής πολιτικής στην προοπτική διασφάλισης των ασφαλιστικών, συνταξιοδοτικών και εργατικών δικαιωμάτων, αντιστεκόμενοι στους τοκογλύφους των Βρυξελλών και του Δ.Ν.Τ.

Ø Απαιτούμε σεβασμό στο εργασιακό δικαίωμα

Ø Απαιτούμε σεβασμό στις κατακτήσεις μας

Ø Απαιτούμε σεβασμό στις Δημόσιες επιχειρήσεις που είναι περιουσία του Ελληνικού Λαού

Ø Απαιτούμε από την κυβέρνηση να αντισταθεί στα σχέδια εξαθλίωσης και στις συνταγές υποδούλωσης των πολιτών, στις ορέξεις του κεφαλαίου, των βιομηχάνων και των τραπεζιτών.

Απαιτούμε : 

Να πληρώσουν αυτοί που με τις πράξεις τους χρέωσαν τη χώρα

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

στην απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου και στο συλλαλητήριο στο Πεδίο του Άρεως στις 11:00 πμ

* Για να υπάρχει ΔΕΗ αύριο

* Για να έχουμε όλοι δουλειά αύριο

* Για να μην είμαστε εμείς και τα παιδιά μας δούλοι αύριο