ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Μετά από δέκα μέρες σκληρού απεργιακού αγώνα και την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου από την Βουλή, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ανέστειλε τις επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες.

          Η συνέχεια θα είναι εξίσου δύσκολη για μας, γιατί η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και η διάθεση του 17% σε ιδιώτες, θα γίνει με τον εφαρμοστικό νόμο, ο οποίος θα ψηφιστεί και αυτός από την Βουλή. Άρα ο αγώνας για μας θα είναι αέναος, αταλάντευτος και δυνατός.         

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

          Τίποτα δε τελειώνει με την ψήφιση ενός ληστρικού νόμου που κόβει κάθε ελπίδα και προοπτική, ενώ κάθε μέρα κάνει όλο και πιο πολύ δυστυχείς του Έλληνες πολίτες, εκτός από την σημερινή ελίτ της άρχουσας τάξης που διοικεί φέρνοντας φόρους, απολύσεις, περικοπές, φτώχεια και δυστυχία.

          Το συνδικαλιστικό κίνημα ήταν πάντα το μεγάλο πρόβλημα για την εκάστοτε πολιτική εξουσία του τόπου. Ότι κέρδισε μέχρι σήμερα ήταν αποτέλεσμα σκληρών αγώνων, δε του χαρίστηκε τίποτα, γι’αυτό δεν συμβιβάστηκε, ενώ συνεχίζει και σήμερα ακάθεκτο.

          Η ιστορία του Σ.Κ. στη ΔΕΗ έχει γραφτεί με ένδοξες μάχες και αγώνες τους οποίους, η άλλη πλευρά θέλει να απομυθοποιήσει για να περάσει το ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου.

          Δηλώνουμε όλοι παρόντες, δε θα πέσουμε αμαχητί, θα μας βρίσκουν

 πάντοτε μπροστά τους.

          Δεν θα χαρίσουμε τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας στους Γάλλους, Γερμανούς και στους Έλληνες ψευτοεπενδυτές, για ένα κομμάτι ψωμί.

Υ.Γ. Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όσους «φύλαξαν Θερμοπύλες» και συμμετείχαν ενεργά στις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ΓΕΝΟΠ.

 

Γραφείο Τύπου /  ΕΔΟΠ-ΔΕΗ