ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΣΕ

Υπεγράφη η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας από τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τα Σωματεία μέλη της, η διάρκειά της είναι τριετής.

Με την Σύμβαση αυτή μετά από πολλά χρόνια ένα δίκαιο αίτημα της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ ικανοποιείται και αφορά την αναγνώριση της προσφοράς της πρώτης γραμμής, για όσους συναδέλφους εργάζονται στην εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Πρόκειται για μία δικαίωση για το Διοικητικό κόσμο στη ΔΕΗ, αφού έγινε πλέον αντιληπτός ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζει στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η σύμβαση αυτή, δίνει μία ανάσα στις τόσες ανασφάλειες που προέκυψαν με την καθυστέρηση της υπογραφής της και είναι θετικό, διότι δεν υπάρχουν μειώσεις ενώ περιλαμβάνει και θετικές ρυθμίσεις.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής το Σ.Κ. απελευθερώνεται από ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, προκειμένου να ασχοληθεί με τα κρίσιμα προβλήματα που προκύπτουν με την απόσχιση των μονάδων και τα πλείστα εργασιακά θέματα που προκύπτουν για το προσωπικό, που εργάζεται στους χώρους αυτούς.

Η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ δηλώνει παρούσα και θα εργαστεί προκειμένου ο νόμος της αποεπένδυσης να μείνει στα χαρτιά και θα δώσει τη μάχη για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την προστασία της ΔΕΗ.

Γραφείο Τύπου

ΕΔΟΠ-ΔΕΗ