ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

8 Μάρτη  Μία σημαντική ημέρα για τη ΓΥΝΑΙΚΑ

Γιορτάζει η ΓΥΝΑΙΚΑ

Γιορτάζει η εργαζόμενη ΓΥΝΑΙΚΑ

Γιορτάζει η άνεργη ΓΥΝΑΙΚΑ

Γιορτάζει η συνταξιούχος ΓΥΝΑΙΚΑ

Γιορτάζει η μετανάστρια ΓΥΝΑΙΚΑ

Η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ, χαιρετίζει και τιμά τις γυναίκες μέλη της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ για την προσφορά τους και για την συμμετοχή τους στους αγώνες του Συνδικαλιστικού κινήματος.

Η σημερινή γιορτή είναι η αφορμή για να επιστήσουμε την προσοχή για τα αδιέξοδα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυναίκα, μεσούσης της οικονομικής κρίσης που μαστίζει στη χώρα μας.

Η εκμετάλλευση, ο αποκλεισμός ακόμη και οι ρατσιστικές συμπεριφορές αναβιώνουν σε εποχές που επικρατεί η στέρηση, η ανέχεια και το αίσθημα της επιβίωσης.

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε απαιτείται να θωρακίσουμε περισσότερο το θεσμικό πλαίσιο προκειμένου να μην παρατηρούνται φαινόμενα αδήλωτης εργασίας και εκμετάλλευσης που θυμίζουν εποχές δουλοπάροικων.

Καλούμε την κυβέρνηση να ενισχύσει τους μηχανισμούς ελέγχου – ΣΕΠΕ – προκειμένου να παταχθεί η παραβατικότητα της εργοδοσίας.

Υ.Γ. Κρίνουμε θετικά την ενέργεια της Διοίκησης να βραβεύσει φέτος τη Γυναίκα, αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει με πιο λιτή εκδήλωση και με ελάχιστο κόστος λαμβάνοντας, υπόψη τα οικονομικά προβλήματα της επιχείρησης.

 Γραφείο Τύπου

ΕΔΟΠ-ΔΕΗ