ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ/ΔΕΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ-ΔΕΗ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, προς όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης του σωματείου.

Η εμπιστοσύνη και η επιτυχία της ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ/ΔΕΗ, με την αύξηση της δύναμής της και των αντιπροσώπων της, οφείλετε στην ξεκάθαρη θέση της παράταξης απέναντι στις Νεοφιλελεύθερες Μνημονιακές επιλογές των κυβερνήσεων, στην σταθερή προσήλωσή της στις αρχές και τις αξίες του διεκδικητικού, ακηδεμόνευτου και υπεύθυνου συνδικαλισμού.

Η ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ/ΔΕΗ αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση από το εκλογικό αποτέλεσμα, διότι απέδειξε ότι παραμένει η ήρεμη δύναμη σοβαρότητας, υπευθυνότητας, αγωνιστικότητας και προοπτικής, για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα και τη διάλυση του ομίλου ΔΕΗ.

Στο νέο Δ.Σ.  και στο συνέδριο της Ομοσπονδίας οι Εκπρόσωποί μας, θα αγωνιστούν και πάλι, για την ενότητα και την αποτελεσματικότητα του συνδικαλιστικού κινήματος της ΔΕΗ. Η παράταξή μας θα συνεχίσει να εκφράζει τις αγωνίες των συναδέλφων. Θα συνεχίσει να  αντιστέκεται σε κάθε μέτρο που στρέφεται σε βάρος του Ομίλου ΔΕΗ και των εργαζομένων.

Θα βρίσκεται στο πλευρό όλων των συναδέλφων, ανεξάρτητα από την ιδεολογική τους τοποθέτηση. Εμείς ποτέ δε θα χρησιμοποιήσουμε τους συναδέλφους ως μοχλό για την κατάληψη της εξουσίας και υφαρπαγής της ψήφος τους.    Οι θέσεις μας είναι βέβαιο ότι σύντομα θα δικαιωθούν.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για:

  • Να παραμείνει ο Όμιλος ΔΕΗ Ισχυρός, Ενιαίος, Δημόσιος με Κοινωνικό Χαρακτήρα.
  • Να απορρίψουμε την αξιολόγηση που στοχεύει στη σύνδεσή της με τη μισθολογική εξέλιξη.
  • Να ανατρέψουμε τις Νεοφιλελεύθερες πολιτικές των κυβερνήσεων.

Διεκδικούμε:

  • Νέες Προσλήψεις προσωπικού και διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
  • Πρόσθετη ασφάλιση και προάσπιση των δικαιωμάτων μας.
  • Επέκταση του δικτύου καταστημάτων πωλήσεων της ΔΕΗ και αποτροπή συρρίκνωσης των πρακτορείων του ΔΕΔΔΗΕ.

Συνεχίζουμε να είμαστε η ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ/ΔΕΗ,

η παράταξη των μη Συμβιβασμένων….