ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ, με θέμα «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ» και με ομιλητή τον κύριο Γιώργο Ρωμανιά.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μαζική, η αίθουσα ήταν κατάμεστη, αποτυπώνοντας πρόδηλα την αγωνία των συναδέλφων για τις αλλαγές που προκύπτουν σε σχέση με τα όρια συνταξιοδότησης.

Το ενδιαφέρον του κόσμου παρέμεινε αμείωτο μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, αφού η ανάλυση του κυρίου Ρωμανιά δεν ήταν μόνο επίκαιρη, αλλά τεκμηριωμένη, εμπεριστατωμένη και αποκαλυπτική για τον τρόπο και την «βούληση των κυβερνόντων», να ισοπεδώσουν μισθούς και συντάξεις, θέτοντας σε δεινή θέση ολόκληρη την εργατική τάξη.

 

Ως ΕΔΟΠ/ΔΕΗ, πράξαμε το αυτονόητο προκειμένου να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας και να αποβάλλουμε όσο το δυνατόν το άγχος και την ανασφάλεια. Τους ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους  καθώς και τον κύριο Ρωμανιά, ενώ το υλικό της εκδήλωσης θα αναρτηθεί εντός των ημερών στο site της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ, www.edopdei.gr

Υ.Γ. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ενημερωθήκαμε ότι την ώρα που αγωνιζόμαστε για την διατήρηση των ασφαλιστικών μας παροχών, να κρατήσουμε το ΤΑΥΤΕΚΩ και τα πολυιατρεία μας, δυστυχώς ο ΠΑΣΥΠ  προβάλλει και προπαγανδίζει στα έντυπα του, την σύναψη ιδιωτικής ασφάλισης.

 

Γραφείο Τύπου /  ΕΔΟΠ-ΔΕΗ

 

Φωτογραφικό υλικό