ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 

Δυστυχώς, συνέβη και αυτό στην πιο απαξιωμένη εποχή που ζούμε. Ο Δημόσιος Πλούτος της χώρας με ψήφιση νόμου στη Βουλή, που αφορά όλες τις ΔΕΚΟ, άρα και τη ΔΕΗ, αποκρατικοποιούνται και ο κοινωφελής δημόσιος χαρακτήρας τους έπαψε πλέον να υπάρχει.

 

·        Χωρίς αιδώ η τρικομματική κυβέρνησηυπερψήφισε συγκεκριμένο άρθρο νόμου με δύο μόλις ψήφους που αίρει την συμμετοχή του κράτους στις ΔΕΚΟ, με αποτέλεσμα ο Δημόσιος Πλούτος της χώρας να οδηγείται στο σφυρί!!! Δηλαδή στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.

·        Έτσι, λοιπόν, με την υπερψήφιση του επαίσχυντου αυτού νόμου, καταργείται κάθε έννοια Δημόσιου συμφέροντος, ενώ το παραγόμενο κοινωνικό αγαθό, μετατρέπεται σε ένα ανταγωνιστικό προϊόν, χωρίς προστασία, το οποίο  θα διατίθεται και θα προσφέρεται σε όποιον έχει να πληρώσει.

·        Ταυτόχρονα η ΔΕΗ, που ήταν μοχλός ανάπτυξης, δίδοντας σε χιλιάδες συμπολίτες μας δουλειά, στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες, μαζί με την εκποίηση  σε ντόπια και ξένα συμφέροντα,  τώρα θα δούμε και θα βιώσουμε τον μαρασμό της υπαίθρου, αλλά και την καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων χωρίς να αποκλείονται ομαδικές απολύσεις εργαζομένων.

 

Καταγγέλλουμε όσους συμμετείχαν σε αυτό το έγκλημα και δηλώνουμε ότι όσο είμαστε όρθιοι θα αντισταθούμε, να μην παραδοθεί η μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας στα χέρια των Τροϊκανών.

Σας καλούμε όλους δίπλα μας, να περιφρουρήσουμε την εργασία μας, να δυναμώσουμε το Σ.Κ. και να προστατέψουμε τη ΔΕΗ.