ΟΑΠ ΔΕΗ-ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

 

«ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ  ΚΥΡΙΕ  ΜΠΟΚΟΤΑ ;»

Λίγο πριν την ένταξη του ΟΑΠ – ΔΕΗ στο ΤΑΥΤΕΚΩ έκλεισε και τυπικά το θέμα των αναθέσεων καθηκόντων προκειμένου οι δικοί μας άνθρωποι να βρεθούν σε θέση ευθύνης στο καινούργιο ασφαλιστικό ταμείο.

Έτσι, λοιπόν, είδαμε τα πιο παράξενα και ακραία φαινόμενα να διαδραματίζονται στο πολύπαθο κτίριο της ΜΥΛΛΕΡΟΥ, όπου στεγάζεται ο ΟΑΠ.

 

Συνάδελφοι οι οποίοι κατείχαν για χρόνια θέση ευθύνης με εμπειρία και ικανότητα να αγνοούνται και στη θέση τους να προκρίνονται περιπτώσεις που δεν είχαν καμιά σχέση με το αντικείμενο.

Μια τέτοια εξέλιξη καταδεικνύει τον τρόπο λειτουργίας του ΟΑΠ/ΔΕΗ και την ανικανότητα της ιεραρχίας να ξεπεράσει ταμπού και φόβους που πλήττουν το κύρος του ΟΑΠ, ενώ προσβάλουν και αμαυρώνουν  άξιους και ικανούς συναδέλφους. Στην περίπτωσή μας δηλ. η αξιοκρατία, η προϋπηρεσία, η βαθμολογία έπιασε πάτο.

ΑΡΑΓΕ πως θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες σήμερα; Ποιοι δημιουργούν προηγούμενα με αποτέλεσμα να προκαλούνται τριβές και έκρυθμες συνθήκες στους εργασιακούς χώρους;

Κύριε Μπόκοτα νιώθετε υπερήφανος από αυτή την εξέλιξη; … Και  δικαιωμένος;

  • Γνωρίζεται αν επί των ημερών σας μπήκε τάξη στα φαρμακεία;….Ο «αέρας» μειώθηκε; Ή εξακολουθεί ακόμη να σχηματίζει ρεύμα;
  • Οι συσκευές των οξυγόνων βρήκαν τον δρόμο της χορήγησης; ή καλύτερα σταθεροποιήθηκε η ΓΚΑΜΑ των τιμών;
  • Το ανθυγιεινό επίδομα χορηγείται σε συναδέλφους που έχουν τις προϋποθέσεις ή υπάρχουν και εξαιρέσεις;

Υ.Γ Είμαστε μόνο στην αρχή !!!!!