ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Στο σύνολό της η εργατική τάξη και ιδιαιτέρως το Σ.Κ νοιώθει την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το αύριο, αφού οι χειρισμοί της Δ/κησης δεν δίνουν προοπτική για το μέλλον της επιχείρησης.

Πράξεις κακοδιαχείρισης με την αθρόα πρόσληψη ακριβοπληρωμένων συμβούλων αλλά και λαθεμένες επιλογές σε θέματα στρατηγικής, δεν οδηγούν στην ανάκαμψη την επιχείρηση, αφού δεν ενισχύεται η παραγωγή με νέες μονάδες, αλλά και δεν ενισχύεται η πρώτη γραμμή και συγκεκριμένα η εξυπηρέτηση του πελάτη.

  • Προοπτική με αυτές τις προϋποθέσεις δεν υπάρχουν.
  • Φως στο τούνελ δεν υπάρχει. Το νέο επιχειρηματικό σχέδιο δυστυχώς αποτελεί ένα απραγματοποίητο όραμα της Δ/κησης.
  • Προσπάθειες της ΕΔΟΠ για επίλυση κρίσιμων ζητημάτων όπως οι άμεσες προσλήψεις Διοικητικού προσωπικού, πέφτουν στο κενό ή μένουν μόνο στα λόγια.

                                                         Πιο συγκεκριμένα. 

Σε πρόσφατη σύσκεψη του προεδρείου της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ με τον Δ/ντα σύμβουλο κ. Αθανασόπουλο και τους Γενικούς: Κυρία Τζανέτου ανθρωπίνων πόρων και Κυρίου Ποσειδών εμπορίας, αποφασίστηκαν μεταξύ των άλλων να γίνει άμεση καταγραφή των αναγκών Διοικητικού προσωπικού προκειμένου να δρομολογηθεί ένας νέος διαγωνισμός προσλήψεων για να καλυφθούν οι ανάγκες στα πρακτορεία πελατών.

Αποτέλεσμα όλων αυτών μηδέν!!!! Καμιά καταγραφή, καμιά προσπάθεια ποιος κοροϊδεύει ποιόν. Επικρατούν οι απόψεις ότι μέσα από την αναδιάρθρωση της επιχείρησης θα προκύψουν κενές θέσεις, οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες της πρώτης γραμμής. Συμπέρασμα μόνο ψεύτικα λόγια.

Έτσι, λοιπόν, η πρώτη γραμμή υπολειτουργεί ο πελάτης δεν εξυπηρετείται και η επιχείρηση δυσφημείται, απαξιώνεται, ενώ σε πολλά πρακτορεία μπαίνουν ΛΟΥΚΕΤΑ.

Θα τους αφήσουμε;   ΟΧΙ

Υ.Γ  Διακόπτοντας την συνεδρίαση του, το Δ.Σ της ΕΔΟΠ στις 17/12/08 μετέβη σύσσωμο στο γραφείο της κυρίας ΤΖΑΝΕΤΟΥ προκειμένου να μεταφέρει την αγωνία του για την έλλειψη προσωπικού στα πρακτορεία αλλά και να ενημερωθεί για τις προθέσεις της Διοίκησης, σε σχέση με τις προσλήψεις.

Η απάντηση που πήραμε ήταν: Όχι μόνο δεν θα γίνουν προσλήψεις αλλά και οι συνταξιοδοτηθέντες θα καλυφθούν μερικώς. Δηλ. ΛΟΥΚΕΤΟ.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ