Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ

Όπως είναι γνωστό κάθε χρόνο η επιχείρηση διαθέτει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ανά άτομο προκειμένου να διατεθεί για την ετήσια εορταστική εκδήλωση της κοπής της πίτας, χωρίς να υποδεικνύει που θα γίνει η εκδήλωση αυτή.

Έτσι, λοιπόν, οι υπηρεσιακές μονάδες επιλέγουν μόνες τους τον χώρο που θα γίνει η εκδήλωση τους, δηλαδή εντός της υπηρεσιακής μονάδας, η οποία προϋποθέτει βεβαίως, ότι θα έχει ανάλογο χώρο ή εκτός δηλαδή σε κάποια ανάλογη αίθουσα, χωρίς να υπερβαίνουν το προβλεπόμενο χρηματικό ποσό.
Στην περίπτωση της εμπορίας δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο γιατί όπως φαίνεται οι αρμόδιοι λειτουργούν αντίστροφα… Ενδεχόμενα για να ξεχωρίζουν ή φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν τη διαδικασία της επιχείρησης αφού εντελώς προσχηματικά προβάλουν την περιστολή Δαπανών ή τα έχουν μπερδέψει στο μυαλό τους γιατί το ίδιο λένε για το κλείσιμο των 100 πρακτορείων προκειμένου να δικαιολογηθούν!!! ΕΥΓΕ. Αξίζετε προαγωγή!!!

Ως εκ τούτου, επειδή το όλο ζήτημα δεν έχει σχέση με τους ισχυρισμούς της εμπορίας και επειδή η ΕΔΟΠ-ΔΕΗ έχει ήδη ενημερώσει την Διοίκηση της ΔΕΗ και την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, καλούμε τους συναδέλφους μας της εμπορίας, να επιλέξουν το χώρο που οι ίδιοι επιθυμούν και να κάνουν την εκδήλωση τους.

 Γραφείο Τύπου

ΕΔΟΠ/ΔΕΗ