Ενημέρωση για το Ασφαλιστικό 28/11/2012


ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Είναι γνωστό ότι η επιθεώρηση εργασίας, μετά από προσφυγή μας, εξέδωσε απόφαση κατά την οποία πρέπει η διοίκηση της ΔΕΗ να διορθώσει απόφασή της τόσο για τον περιορισμό του αριθμού των αιμοδοτικών αδειών που επέβαλλε, αφού προέβη σε καταστρατήγηση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, όσο και για την άρνησή της ΔΑΝΠΟ να χορηγήσει τις μισθολογικές προαγωγές για τους συναδέλφους μας που απασχολούνται στον ΕΟΠΥΥ.

Περισσότερα...

 

ΕΝΩΣΗ τ.72

ΕΝΩΣΗ τ.72

 

1η ΜΑΙΟΥ 2014 - Δεν είναι αργία είναι ΑΠΕΡΓΙΑ

Επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε η φετινή Πρωτομαγιά για τους εργαζόμενους στην χώρα μας, αφού η καταστροφική μνημονική πολιτική συνεχίζεται ακάθεκτη υπό τις εντολές της Τρόϊκας και της συγκυβέρνησης.

          Έτσι, λοιπόν, κάθε μέρα που περνά τα λαϊκά στρώματα της πατρίδος μας βιώνουν την ανέχεια, την φτώχεια και οδηγούνται στους δρόμους της ανεργίας, αφού οι ακολουθούμενες πολιτικές μέχρι σήμερα ισοπεδώνουν κάθε Ελληνικό νοικοκυριό.

Σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι απαιτείται να τιμήσουμε αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη και να

Περισσότερα...

 

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ-ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΔΟΠ

Με προηγούμενη ανακοίνωσή μας, σας πληροφορήσαμε ότι προσφύγαμε στην Επιθεώρηση Εργασίας για παραβίαση της Σ.Σ.Ε που αφορά την μείωση των αιμοδοτικών αδειών (βάζει ανώτερο όριο),  αλλά και για την άρνηση της ΓΔ/ΑΝΠΟ να χορηγήσει μισθολογικές προαγωγές στους συναδέλφους μας,  εδώ και 14 μήνες, που απασχολούνται στο ΕΟΠΥΥ.

Με σύσταση που εξέδωσε ο Επιθεωρητής Εργασίας αναφέρει:

Περισσότερα...

 

24ωρη Πανεργατική Απεργία

Η προκήρυξη 24ωρης Πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ, αύριο Τετάρτη 9 Απριλίου, συμπίπτει με την κατάθεση του νομοσχεδίου στην νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής που αφορά την πώληση της μικρής ΔΕΗ.

Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ έχουν μία επιπλέον ευκαιρία να διαδηλώσουν, κατά του ξεπουλήματος της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας, δίδοντας παράλληλα μία ηχηρή απάντηση στην συγκυβέρνηση που χαρίζει τον δημόσιο πλούτο έναντι πινακίου φακής στους δανειστές, δηλαδή την Μέρκελ και του διευθυντηρίου της Ε.Ε.

Αύριο όσο ποτέ άλλοτε η συμμετοχή των εργαζομένων στη ΔΕΗ πρέπει να είναι καθολική:

Περισσότερα...

 
elektronik sigara
toptan elektronik sigara likiti
elektronik sigara cesit sitesi elektronik sigara cesitleri ukash ukash